Těší nás, že uvažujete o tom stát se dobrovolníkem :-)

Dříve než Vám nabídneme určitou dobrovolnickou činnost, zkuste si odpovědět na následující otázky:

• Proč se chci stát dobrovolníkem a co od této činnosti očekávám?
  • Kolik času mohu dobrovolnické činnosti věnovat?
  • Chci se účastnit dlouhodobých, krátkodobých nebo jednorázových činností?
  • Mám nějaké speciální dovednosti, schopnosti nebo zkušenosti, které mohu při své dobrovolnické činnosti využít?
  • Jaká oblast dobrovolnické činnosti mě zajímá (například práce s dětmi, seniory, manuální práce, administrativní výpomoc…) ?

Odpovědi na tyto otázky by vám měly ulehčit rozhodování kde a pro koho chcete dobrovolnickou činnost vykonávat. V případě Vašeho zájmu o bližší informace prosím vyplňte online Formulář pro zájemce o dobrovolnictví, na jehož základě Vás budeme kontaktovat. Pokud už nechcete na nic čekat, můžete se za námi zastavit rovnou osobně nebo si domluvit schůzku na telefonním čísle 724 393 737.

Aktuální nabídku dobrovolnických míst naleznete v sekci Aktuální nabídky dobrovolnictví, kde si můžete vybrat z různých oblastí dobrovolnické činnosti (např. kulturní, sociální, zdravotní, práce s dětmi a mládeží, životní prostředí, charitní činnost a regionální rozvoj, jednorázová činnost, aj.). Záleží jen na Vašem výběru.

V rámci našich dalších dobrovolnických programů hledáme dobrovolníky do programu Doučování a KMOTR.

Otevřeno pro veřejnost:

• Pondělí 8:00-12:00, 13:00-16:00