Pondělí 1. 6. 2015
Od NROS a nadace Pomozte dětem jsme dostali 60 lístků na hodinové promítání pásma Večerníčků

V neděli 24.5. oslavil Večerníček své narozeniny s dětmi i dospělými v obchodním centru Futurum před multikinem Cinestar v Ostravě a STOPka byla u toho.

Po půl deváté se promenáda před multikinem začala plnit lidmi. Organizátoři Večerníčkových narozenin začali chystat spoustu akcí pro děti – místa na focení s postavičkami a dekoracemi z večerníčků, soutěže pro děti i dospělé (omalovánky, skládání večerníčkovské čepice, výroba masek, večerníčkův koník i autíčko).

Před devátou hodinou se na promenádu vyhrnuly postavičky nejen z večerníčků a začalo focení. Rodiče s dětmi okupovali Maxipsa Fíka, Boba, Bobka, Jů, Hele a Večerníčka. Děti vymalovávaly obrázky, skládaly čepice a za vše dostávaly samolepky, placky, sladkosti a drobné dárečky.

V devět hodin sice začalo první promítání pásma večerníčků, ale mumraj na promenádě pokračoval dál. Další promítání začínalo za hodinu, a protože byl o tuto akci obrovský zájem, prostor se plnil dalšími nedočkavými lidmi a lidičkami. A tak to pokračovalo až do večera.

Všichni si to moc užili, dětem i dospělým svítily oči.....