SDRUŽENÍ-STOP.cz > Tyrkysová sbírka

Tyrkysová sbírka Dopravního podniku Ostrava organizovaná společně s Nadačním fondem KŘÍDLENÍ. V letošním roce bude probíhat listopadových dnech od pondělí 25. až do středy 27.11.2019

Jedeme na pomoc místním neziskovkám

Denně jsme součástí tisíců životů. Vozíme milióny příběhů a rozhodli jsme se přinášet více radosti do těch méně veselých.

Tyrkysová vozidla jsou symbolem nového přístupu k cestujícím, a proto se tyrkysová barva stává i symbolem naší společenské odpovědnosti. Tyrkysová sbírka bude hlavním pilířem dobročinných aktivit Dopravního podniku Ostrava a podtrhne naši účast v příbězích, které dennodenně spoluvytváříme.

Stejně jako naše vozidla proudí celou Ostravou, chceme se i my přiblížit s pomocí co nejvíce lidem. Proto jsme spojili síly s Nadačním fondem KŘÍDLENÍ a společně pořádáme veřejnou sbírku na podporu místních neziskových organizací. Otevíráme tím novou kapitolu v našem vlastním příběhu, ve které hraje hlavní roli odpovědné chování, ochota a vstřícnost.

“Tyrkysovou proti šedi”

system image

Jak můžu pomoci?

Máte čas ve dnech 25.-27. listopadu 2019? Ano, to je SKVĚLÉ. Stačí i jen několik hodin, jsou vítáni všichni dobrovolníci, kteří se budou chtít zapojit do Tyrkysové sbírky a jezdit s úsměvem na tváři a kasičkou v tyrkysových vozidlech Dopravního podniku Ostrava.

Letos sbíráme korunky pro tyto organizace a projekty:

ALMA MATER z.s. – Dárcovství na dřeň

Oříšek z.s. – Beskydský tučňák

S.T.O.P., z.s. – Místo DOBROvolnosti

Andělé Stromu života, pobočný spolek – Dávkovač pomoci

Naděje pro všechny, z.s. – Tábor NADĚJE

„Kapradí“ z.s. – Voda a les pro KAPRADÍ

Centrum pro dětský sluch Tamtam o.p.s. – KOMUNIKACE hrou

Colliery SRDCEM z.s. – FITTNESS pro seniory

FOR HELP – AUTISMUS – Okřídlený PONÍK pro autisty

KŘÍDLENÍ n.f. – Skládáme se na KŘÍDLA

Pokud to chcete s námi zkusit, vyplňte prosím elektronický dotazník ZDE (v políčku Oblast Vašeho zájmu zatrhněte "Jiné" a do podrobností napište Tyrkysová sbírka). Nebo nám napište na e-mail: tyrkysova@sdruzeni-stop.cz

Poté Vás budeme kontaktovat s dalšími podrobnostmi.

Těšíme se, že i díky VÁM to bude úžasné.

Pomoci můžete i finančně:

• na transparentní účet u FIO banky 2400680446/2010

• prostřednictvím portálu www.darujme.cz

• QR platbou

• veřejnou sbírkou do kasy (např. TYRKYSOVÁ s DPO)