SDRUŽENÍ-STOP.cz > Tyrkysová sbírka

A už je to tady!!! 3. ročník Tyrkysové sbírky se blíží a opět hledáme dobré duše, které se na pár hodin stanou dobrovolníky a pomůžou dobré věci.

Tyrkysová sbírka Dopravního podniku Ostrava organizovaná společně s Nadačním fondem KŘÍDLENÍ. V letošním roce bude probíhat listopadových dnech od pondělí 23. až do středy 25.11.2020.

Jedeme na pomoc místním neziskovkám

Denně jsme součástí tisíců životů. Vozíme milióny příběhů a rozhodli jsme se přinášet více radosti do těch méně veselých.

Tyrkysová vozidla jsou symbolem nového přístupu k cestujícím, a proto se tyrkysová barva stává i symbolem naší společenské odpovědnosti. Tyrkysová sbírka bude hlavním pilířem dobročinných aktivit Dopravního podniku Ostrava a podtrhne naši účast v příbězích, které dennodenně spoluvytváříme.

Stejně jako naše vozidla proudí celou Ostravou, chceme se i my přiblížit s pomocí co nejvíce lidem. Proto jsme spojili síly s Nadačním fondem KŘÍDLENÍ a společně pořádáme veřejnou sbírku na podporu místních neziskových organizací. Otevíráme tím novou kapitolu v našem vlastním příběhu, ve které hraje hlavní roli odpovědné chování, ochota a vstřícnost.

“Tyrkysovou proti šedi”

system image

Jak můžu pomoci?

Máte čas ve dnech 23.-25. listopadu 2020? Ano, to je SKVĚLÉ. Stačí i jen několik hodin, jsou vítáni všichni dobrovolníci, kteří se budou chtít zapojit do Tyrkysové sbírky a jezdit s úsměvem na tváři a kasičkou v tyrkysových vozidlech Dopravního podniku Ostrava.

Letos sbíráme korunky pro organizace, které zde brzy zveřejníme.

Pokud to chcete s námi zkusit, vyplňte prosím elektronický dotazník ZDE (v políčku Oblast Vašeho zájmu zatrhněte "Jiné" a do podrobností napište Tyrkysová sbírka). Nebo nám napište na e-mail: tyrkysova@sdruzeni-stop.cz

Poté Vás budeme kontaktovat s dalšími podrobnostmi.

Školení pro dobrovolníky jsou v tyto termíny, jeden si vyberte a přijďte :-)

9.11.2020 v 10:00 a v 17 :00

16.11.2020 v 10:00 a v 17:00

Těšíme se, že i díky VÁM to bude úžasné.

Pomoci můžete i finančně:

• na transparentní účet u FIO banky 2400680446/2010

• prostřednictvím portálu www.darujme.cz

• QR platbou

• veřejnou sbírkou do kasy (např. TYRKYSOVÁ s DPO)